Juhuuu, šola se zaključuje!! Otroci se bodo končno malo odlepili od šolskih klopi in si požvižgali v nov poletni dan! Tudi za starše je poletni čas obdobje prijetne sprostitve, pogostejših druženj, zato kar veselo skočite vanj! Kako boste preživeli 66 poletnih dni? Se odpravljate na daljše potovanje ali izlet? Vas kar prijetno zmrazi ob pomisli na izpolnjeno srce, prazne misli in povezanost z vsem, kar vam največ pomeni?Joooj, tudi nas!

Navdušenje nad pričakovanimi dogodivščinami, spoznavanjem novih kultur, prijateljev, lahko močno pokvari nelagodje ob pomisleku na nevarnosti, ki jih prinašajo klopi, komarji in ostale žuželke, ki so nemalokratne spremljevalke na dopustu.

Ko smo se Klopexovci pred leti pripravljali na potovanje v Azijo, nam je organizator pred potovanjem predstavil mnogo nevarnosti okužb, med njimi tudi okužbe, ki jih prenašajo komarji. Že takrat smo si želeli, da bi lahko imeli s seboj magično paličico, ki bi možnost takšne okužbe preprečila oziroma vsaj zmanjševala, vendar drugega razen sprejev in tablet proti malariji, nismo poznali.

S Klopexom na potovanje
S Klopexom na potovanje

Kasneje smo dobili možnost, da preizkusimo tkanino, impregnirano s pralno obstojno zaščito pred klopi in komarji. Tkanino, katerih učinkovitost potrjuje tudi proizvajalec, smo preizkušali sami v domačih gozdovih. Ker smo bili nad učinkovitostjo presenečeni, smo osnovali oblačila Klopex, da jih lahko tudi vi preizkusite tam, kamor ste namenjeni.

Sedaj pa imamo za vas en zabaven izziv!

Ko načrtujete počitnice, obiščite tudi našo spletno trgovino Klopex, in se opremite z učinkovito zaščito pred klopi in komarji. Potujte s Klopexovimi oblačili in nam posredujte vaše izkušnje ter vašo najljubšo fotografijo pod sloganom »s Klopexom nabiram spomine, ne klopov«. Najbolj izvirne bomo nagradili s Klopexovimi antibakterijskimi nogavicami!

KOMENTIRAJ

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

two × three =