Ste tudi vi izbirčni in previdni, ko gre za zdravje in varnost?

Razumemo vas, tudi nam je to izrednega pomena. Preden smo ustvarili kolekcijo Klopex, smo dodobra preizkusili cel kup različnih možnosti zaščite pred klopi in komarji. Ne samo pri številnih aktivnostih v naših krajih, pač pa tudi na potovanjih in izletih v tujini (predvsem v Aziji). Nenehno raziskujemo uporabne, zabavne informacije in vam jih približujemo na različne načine, saj verjamemo, da lahko za preventivo pred nevarnimi boleznimi veliko naredimo z informacijami, znanjem in zavedanjem o obstoju le-teh.

Tukaj je nekaj osnovnih informacij:

O ZAŠČITI PRED NEVARNIMI BOLEZNIMI

O KLOPIH

O KOMARJIH

Pri ustvarjanju smo se želeli zanesti na vodilne relevantne domače in tuje strokovnjake s področja tekstilne industrije. S strokovnim vodstvom in certifikati so potrdili, da imamo učinkovite in varne (učinkovine so pralno obstojne in ne prehajajo na kožo) izdelke tudi za potencialno najbolj občutljive uporabnike – otroke, alergike in nosečnice, na kar smo resnično ponosni. 

Ne prezrite:

Več zabavnih vsebin, uporabnih nasvetov in posebnih prodajnih akcij pošiljamo našim rednim bralcem. Prijavite se na naše e-novice in ostanite v prvi vrsti.